cotact-Bcotact-B

Contact

Elk product wordt op maat van de klant gemaakt, wenst u meer informatie, betreffende de mogelijkheden, prijzen, leveringstermijnen, etc. Neem vrijblijvend contact met mij.

 

Book Your Memories

Sint Annadreef 26
1020 Brussel
België
BE 0735.580.197

           

Mijn naam is Ellen Splinter, ik ben geboren in Rotterdam, maar sinds 1991 woon ik al in Brussel. Ik woon samen met mijn partner, we hebben twee geweldige kinderen. Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als commercieel binnendienst medewerker, maar recent heb ik mijn kans gegrepen om mijn beroepsleven om te gooien naar zelfstandig fotoboek ontwerper, iets wat ik altijd al heel graag deed.

Als kind al was ik altijd bezig om boekjes in elkaar te knutselen, ik deed niets liever dan “foto’s / plaatjes” van mijn favoriete muziekgroepen met bijbehorende tekstjes op een mooie manier in een boek plakken. Ook breide en naaide ik graag mijn eigen kleren. Vormgeving heeft mij altijd uitermate geboeid.

Toch besloot ik om een meer “jobzekere” opleiding te volgen, directie secretariaat, richting talen. Later heb ik een bijkomende Marketing opleiding gevolgd. Dit bleek een goede keuze want ik heb jarenlang leuk en interessant werk gedaan in zowel multinationals als KMO’s, vooral in de textielsector.

Maar het creatieve in mij bleef borrelen. Uiteindelijk besloot ik een opleiding Grafisch Vormgeving te volgen. Vervolgens zocht ik naar een niche in de markt. En die vond ik ; een creatieve service verlenen aan mensen en organisaties die perfect aansluit bij mijn passie ! Fotoboeken vormgeven, voor mensen die honderden foto’s maken maar zelf geen tijd en/ of mogelijkheid hebben om hier iets mee te doen, en toch de behoefte hebben om een mooi, tastbaar fotoboek te hebben.

website made by abcis.be